top of page

MÅLRETTET UNDERVISNING

Så Du Opnår Mest Muligt
VI HAR EN PLAN
My Big Idea sign

I Horsens Selvforsvar Klub møde du op til planlagte og målrettede undervisningstimer.

Vi Vil Have At Du Får Mest For Pengene

Selvom Horsens Selvforsvar Klub er en frivillig forening (samtlige klubbens instruktører arbejder ulønnet!), stræber vi efter at være Danmarks mest professionelle selvforsvarsforening. Du skal nemlig virkelig få meget for dit kontingent, som medlem af Horsens Selvforsvar Klub.

Vi sørger konstant for at lokalerne er de bedste tilgængeligt i hele landet, at vores udstyr og træningsredskaber er brugbar, velholdt og moderne. Vi arbejder uafbrudt på at give vores medlemmer de bedste betingelser muligt og kæmper for at støtte dem så meget som vi kan.

No thanks

Klubbens instruktører takker nej til 
at modtage penge for deres indsats

Den bedste måde at støtte vores medlemmer er selvfølgelig ved at give dem den absolut bedste undervisning muligt! Trods Kaizen Bu Ryu er fremtidens selvforsvarssystem, er øvelserne egentlig ligegyldigt, hvis ikke de kan formidles på måder, som vores medlemmer kan bruge og omsætte.

 

Der skal selvfølgelig være en plan for formidling af informationen. Altså er det ikke nok blot at undervise - undervisningen skal jo føre et sted hen. Målet er selvfølgelig at samtlige vores elever når mindst til sortbælteniveau. Endnu vigtigere er, at vi skal kunne afvige fra planen, hvis det midlertidigt er nødvendigt, for at hjælpe vores elever.

Det er dog tvivlsom at en elev når at fortjene sortbælte, hvis ikke der er målrettet undervisning. Heldigvis er det noget, til forskel for de fleste frivillige foreninger, som du vil opleve i Horsens Selvforsvar Klub!

Jeg ville egentlig bare sige tak for alt jeres venlighed og at jeg har fået mulighed for at træne selvforsvar hos jer.
Personligt har det givet mig mig en masse selvtillid, en øget koncentration på min arbejdsplads og en 
indre ro der er svær at beskrive. Det er i hvertfald dejligt at træne et sted hvor man med det 
samme føler sig velkommen, mærker den gensidige respekt, venlighed og hjælpsomhed."

~ Lars Udby

Instruktører Er Nøglen

Horsens Selvforsvar Klub er velsignet med dygtige og venlige instruktører, som selv stræber på at blive dygtigere hele tiden så de endnu bedre er i stand til at hjælpe klubbens elever. Man kan være ekstrem stolt, hvis man er instruktør i Horsens Selvforsvar Klub. Instruktørerne ved nemlig hvor stor en indsats det kræver for overhoved at komme i betragtning som ny instruktør. Foruden ens fysisk kunnen, skal man også tydeligt vise mange positive adfærdstegn, som at være behjælpelig, støttende og venlig overfor ens øvrige holdkammerater. Det skal helt klart også kunne ses, igennem ens deltagelse i øvrige aktiviteter, hvor meget man brænder for at være instruktør.

 

Vi tillader kun vores egne elever at blive instruktør i klubben, hvilket sikre at de 100 procent er indforstået med og viser klubbens ånd og tankegang

Key to Success

Lås døren op, og det er meget nemt at gå igennem den. Vores instruktører vil hjælpe dig til at låse døren til din success op!

Undervisningen Er Hemmeligheden

Key to Success

Engagement er det, der skal til for at blive en dygtig instruktør.

Horsens Selvforsvar Klubs instruktører er uden tvivl landets mest engageret! Klubben underviser og certificerer dens instruktører igennem en meget effektiv flere årige proces, hvilket hjælper instruktørerne til at blive dygtige ledere.

I Horsens Selvforsvar Klub bliver man ikke blot instruktører fordi man er til stede, man skal fortjene det og kvalificere sig til det. For at være instruktør i klubben skal man først have deltaget i mange års almen træning og vise en meget positiv og hjælpsom attitude. Når man får lov til at arbejde som instruktør, forpligtiger man sig også til at gennemgå regelmæssigt faglig undervisning i at være instruktør - både bogligt og praktisk. 

"Mine døtre og jeg synes træningen er lærerigt, udfordrende og sjovt. 
Vi vil absolut anbefale klubben til andre."  

~ Tova Jeppesen

bottom of page