top of page

HVAD DU FÅR

Som Medlem af HSK
De Vigtigste Fordele

Du vil hurtigt opleve, at træning hos Horsens Selvforsvar Klub ikke er som alle andre steder! Vi gør os umage i at støtte dig som du er imens du udvikler dig personligt og fysisk! Ikke nok med vores fremragende lokaler og moderne udstyr, men bestemt med hensyn til vores instruktørs kunnen og vores elevers venlige, imødekommende og hjælpende adfærd.

Du får mange fordele ved at træne i Horsens Selvforsvar Klub. Foreningen arbejder faktisk målrettet, på at bidrage med så mange fordele som muligt! Følgende er blot nogle af de vigtigste fordele, du vil opleve, når du træner i Horsens Selvforsvar Klub:

Personlig udvikling drejer sig først og fremmest om at kende mere om sig selv (mentalt og/eller fysisk) og hvorfor man gør ting som man gør. Under de rette forhold og med det korrekte støtte, kan man lave om på de ting, som ikke gavner sig og som man ikke er tilfreds med og lære at overgå ens grænser.

Da du placeres midt i de bedste forhold og støttes konstant i Horsens Selvforsvar Klub, vil du lære en hele del mere om dig selv og hvorfor du reagere, som du gør i bestemte situationer. Du vil målrettet støttes
til at udvikle en stærkere, modigere, mere disciplineret dig. Mange folk oplever en forandring i sig selv allerde i løbet af deres første træning!     Læs Mere!     


 

Karate mand gennembryder

Gennembrydning er blot en af mange måder at udfordre sig selv på - og for mange, skal man overgå en grænse for at det lykkedes!


Din personlige udvikling vil blandt andet bidrage til mere selvværd. Selvværd drejer sig om at vide at man er god nok lige som man er. Forveksl ikke selvværd med en undskyldning for ikke at forbedre sig selv, ved at indbille sig selv om at alt er godt - vi har allesammen plads til forbedring, endda livet igennem. Har du høj selvværd, forstår du og tror på, at du er værdigt. Værdigt til at blive elsket både af dig selv og af andre.

 

Når vi inderlige tror på, at vi er gode nok, ændres ekstremt mange ting i os selv, deriblandt vores fysisk holdning. Det er derfor klubbens primær mål er at hjælpe dig til at bygge mere selvværd. Vi mener højt selvværd er den vigtigste evne at besidde, for at kunne forsvare sig selv, da blot ens holdning kan afvise potentielle overfaldsmænd. Du indser sikkert, at højt selvværd også påvirker positivt selvfølgelig næsten alt i ens liv!    Læs Mere!

climbing the latter of achievement

Tårnhøj Selvværd

En af de måder man forøger ens selvværd er ved at lave om på ens sprog. De ord vi bruger påvirker den måde vi tænker og derfor handler på. Vælger vi støttende ord frem for begrænsende ord, har vi lettere ved at opnå succes!


Alle er velkommen i Horsens Selvforsvar Klub! Modsat mange andre klubber, er vi 100% her for at støtte, guide og hjælpe dig! Det er ikke kun 'de dygtige' der får lov til at udvikle sig og blive bedre - det skal vi jo allesammen! Vi er jo her for hinanden og vi arbejder allesammen for at blive dygtigere.

Vi er en forening som behandler alle som familiemedlemmer. Vi bakker hinanden op, støtter hinanden, hepper på hinanden og ønsker det bedste for hinanden. Der er selvfølgelig plads til at vi driller og joker kærligt med hinanden, men selvfølgelig ikke til at vi håner eller mobber hinanden.

Welcome image

Alle Er Velkommen

Ønsker du at være en del af vores familie er du selvfølgelig velkommen! Det eneste krav er at du også ønsker at bidrage positivt. 

Vores største udfordring, er at formidle hvor gode vores lokaler er. Når folk kigger på vores billeder og videoer eller besøger os, ser de selvfølgelig hvor flotte og vel-udstyret vores forening er, men der er desværre en formodning om, at alle selvforsvars foreninger har lokaler som vores. Sandheden er at vi har arbejdet ekstremt hårdt i mange år og geninvesteret utrolige mange penge i vores lokaler, så vi kan tilbyde de allerbedste betingelser og rammer for vores medlemmer at lære effektivt, fornøjeligt og sved-dryppende selvforsvar.

De fleste selvforsvars foreinger i Danmark og Europa for den sagsskyld, træner i kommunale haller, stillet gratis til rådighed i de ledige timer de har tilgængeligt. Derfor har de fleste ganske lidt, og ofte meget udslidt udstyr. De har tit ingen måtter og hvis de er heldige nok at have nogle, skal de slæbes frem og tilbage ved hver træning.     Læs Mere!

Top Quality badge

Fremragende Lokaler

De bedste forhold bidrager til en sikker, sjovere og mere effektivt træningsgang.


Selvforsvar er for de fleste en hobby. En aktivitet, som de nyder at deltage i, nyder at lære om og lige så stille opnår fremskridt i. Sådan er det ikke for vores instruktører! For vores instruktører er selvforsvar en livsstil! De træner hårdt for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Og det er ikke kun i de fysiske teknikker de træner - de lærer alt om videreformidling af informationer, psykologi, pædagogik, problemløsning og konflikthåndtering. 

Instruktørerne i Horsens Selvforsvar Klub er allesammen frivillige og samtidigt super professionelle - de er ikke her for deres egen skyld og for at højne deres egen ego... De er jo her for dig! De ønsker din succes og til forskel for mange andre frivillige instruktører, målrettet planlægger de undervisningen således vores medlemmer kan få mest ud af de timer de bruger sammen hos os.
    Læs Mere!

Sillhoutte af instruktør

Professionelle Instruktører

Der kræves meget mere for at være instruktør i HSK end blot ens bæltefarve!


 

I Horsens Selvforsvar Klub, træner vi hvad vi synes at være den mest effektivt og nem at lære selvforsvarssystem der er. Vi træner Kaizen Bu Ryu som betyder 'Stilarten af den konstant forbedrenede kriger.' Ved at træne i Kaizen Bu Ryu (KBR) lærer du meget hurtigt, nemme og effektive teknikker, der fungerer allerede fra dag ét! Det er ikke længere nødvendigt at træne i 20 år for at kunne forsvare sig, selvom du sikkert vil ønske at fortsætte i 20 år!

KBR bruger nemlig det allerbedste teknikker og øvelser fra mere end 35 års erfaring i adskillige traditionelle stilarter og formidler kun de mest direkte og effektive 'no-nonsense' øvelser, så du kan koncentrere dig på hvad er nødvendigt for at kunne forsvare dig. Vi spiller ikke din tid med unødvendige øvelser blot for at holde en tradition i live, men derimod hjælper dig til at være mere bevidste om din omgivelser så du kan undgå overfaldssituationer. Vi træner dig til at kunne reagere korrekt til enhvert angreb, skulle det være nødvendigt at bruge fysiske teknikker.

Det bedste af det hele er, at jo mere du træner desto lettere bliver træningen da alt bygger på hinanden. Du vil hurtigt erfare dig, at det du lærer i en øvelse også kan bruges i en anden. Det betyder at de bevægelser du føler dig mest tilpas med (din naturlige bevægelsesmønster) vil kunne bruges til at beskytte dig med! Når du bruger din naturlige bevægelsesmønster behøver du ikke at 'huske' hvad du skal - det ved din krop allerede!
    Læs Mere!
 

Kaizen Bu Ryu kanji

Bandebrydende Selvforsvar

Kaizen Bu Ryu

Stilarten af den konstant forbedrende kriger!

Horsens Selvforsvar Klub er ikke som nogen anden forening.
Kig ind og oplev selv hvor mangelfuld vores forklaring på hvad vi tilbyder er.


 

Personlig Udvikling

bottom of page