top of page

KONTAKT OS

Hvordan Kan Vi Hjælpe Dig
Faceden af Horsens Selvforsvar Klub

Du finder os på Strandkærvej 87a, 1. sal i Horsens.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som vores nyeste medlem!

SKRIV TIL OS

Tak for din besked! Vi vender tilbage så snart vi kan.

RING TIL OS

7560 1133

Vi tager telefonen de fleste hverdage mellem klokken 8 og 21:30. Tager vi ikke telefonen, er vi sikkert ved at undervise - der kan du lægge en besked på vores mobiltelefon.

9393 2383

Ring til os og indtal en besked eller skriv en sms. Fortæl venligst hvem du er og hvad vi kan hjælpe dig med. Vi vender tilbage så snart vi kan.

Please reload

BESØG OS

Få en rutevejledning.

BLIV KLOGERE
 • Hvad er den mindste alder skal man være for at træne?
  Alle fra 4 år er velkommen til at træne i Horsens Selvforsvar Klub.
 • Hvad er den maksimale alder for at begynde?
  Man er aldrig for gammel til at træne Kaizen Bu Ryu! Om du begynder som barn eller voksen eller lige meget - det der er vigtigtist er at du begynder!
 • Behøver man erfaring for at træne?
  Vores instruktører er eksperter i at støtte helt nybegyndere og de meget erfarne. Når du starter på et begynder hold, vil alle være på et lignende niveau - der går dog ikke lang tid før du nemt kan følge med... Nogle kan allerede efter deres første træning! Der vil altid være nogen mere erfaren end dig og det er en kæmpe fordel i Horsens Selvforsvar Klub da vi forlanger at eleverne støtter og hjælper hinanden.
 • Skal man være i god form for at træne?
  Selvfølgelig ikke - men det bliver du med tiden! At tro du skal være i god form for at træne er som at sige "Jeg skal lige komme i form, før jeg melder mig ind i et fitnesscenter." Oh...Husk lige at vi også har et fremragende fitnesscenter!
 • Jeg ønsker ikke at træne men vil stadig lære selvforsvar - laver I korte workshops?
  Vi tilbyder vores medlemmer, og nogle gange folk udefra, at deltage på diverse workshops og kurser året igennem. Disse aktiviteter understøtter den undervisning vores medlemmer ellers modtager og går mere i dybden med et bestemt emne, end man kan nå at træne til dagligt. Disse kurser er fremragende, men ikke beregnet til at give en vedvarende færdighed, men derimod en vedvarende viden, som kan blive til en færdighed ved fysisk øvelse. Man kan ikke lære selvforsvar på et enkelt kursus, da selvforsvar ikke kun drejer sig om viden, men også om ens kunnen og endnu vigtigere, ens vilje til at bruge/anvende ens kunnen. Den vigtigste viden du kan få fra et kursus, uden regelmæssigt at træne, er at du faktisk ER I STAND til at forsvare dig og at din OPMÆRKSOMHED er din vigtigste selvforsvarsevne.
 • Jeg vil prøve træningen - skal jeg bare dukke op?
  Du er velkommen til at kigge forbi i vores åbningstider uden forgående aftale. Du vil dog kun få lov til at kigge på. Ønsker du at prøvetræningen, skal du lige booke en gratis eller betalt prøveuge.
 • Hvilket tøj skal jeg bruge første dag?
  Du behøver ikke noget særligt tøj for at træne med de første par gange. Det er dog en god ide at bruge løstsiddende- og lynlåsefritøj da det er mest behageligt. Da vi træner barfods behøver du ikke noget særligt fodtøj - det er dog rart med rene fødder ;-)
 • Vi er flere, der vil prøve sammen - hvad gør vi?"
  Er I 2 eller flere, der ønsker at prøve sammen til en prøveuge, er I velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere.
 • Bliver jeg slået? Gør det ondt?
  Det korte svare: Ja. DER BLIVER SELVFØLGELIG TAGET HENSYN Kaizen Bu Ryuer en kontakt-aktivitet. Du vil opfordres til at røre ved andre mennesker og blive rørt af andre mennesker allerede din første dag. En del af træningen gør jo ud på at hjælpe dig til at flytte/overgå grænser og for mange, er det at blive slået (eller det at slå andre) meget grænseoverskridende. Du bliver aldrig opfordret til at skade en træningspartner - tvært i mod, vi passer rigtig godt på hinanden og gør os umage i ikke at skade hinanden. Det betyder dog ikke at vi ikke rammer hinanden. Kontaktniveauet og øvelsesomfanget er selvfølgelig i forhold til ens hold (Ninja, Dragon, Samurai) og niveau (begynder, øvede mm.).
 • Jeg har 'X' handicap/skade/begrænsning - kan jeg stadigvæk være med?
  I næsten alle tilfælde, uanset hvad for en udfordring man har, kan det lade sig gøre at træne selvforsvar i Horsens Selvforsvar Klub. Ring eller skriv til os for at snakke om hvordan vi bedst kan støtte dig! Bemærk: Har du noget vi skal tage hensyn til er det vigtigt at du gør din instruktør og træningspartnere opmærksom på det.
 • Skal man træne to gange om ugen?
  Alle vores hold er nomineret til 2 ugentlige træninger. Samuraier kan tilvælge at træne en 3. gang, hvis de ønsker det! Du kan selv vælge hvor meget eller hvor lidt træning du vil deltage i. Vi anbefaler, selvfølgelig, at du træne så meget som muligt, da du hurtigere vil udvikle nødvendige selvforsvarsevner. Disse evner er dog ikke det eneste du vil få ud af at træne regelmæssigt. Du vil også lære andre mennesker at kende, komme i bedre form og udvide dit sind!
 • Bliver jeg spammet hvis jeg oplyser jer min email?
  Selvfølgelig ikke! Vi tillader os at holde dig informeret om nuværende eller kommende muligheder for at træne i klubben. Du kunne også af og til modtage et tilbud eller en nyttig artikel. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af de mails vi sender dig.
 • Hvad koster det?
  Når man starter, får man alle vores priser og rabatmuligheder at vide efter ens første træningsgang. Som klubmedlem, har man nemlig mulighed for at optjene rabatter på ens kontingent ved regelmæssigt deltagelse, men disse oplysninger er egentlig underordnet før man har oplevettræningen og kan vurdere hvorvidt det er noget for en eller ej. Vi mener ikke man skal begrænse sig selv og muligvis ikke prøve træningen blot fordi man ikke mener man har råd til at træne. Vi har fundet at stort set alle har eller nemt kan få råd til at træne hos os. Folk kan næsten altid få råd til det, der er vigtigt for dem. Vi vil gerne at du giver dig selv mulighed for at finde ud af, om træningen er vigtigt for dig. Små positive livsstilsændring er ofte nok til at dække hele ens kontingent. At spare én ugentlig fastfood måltid eller én pakke cigaretter hver 3. dag kunne nemt betale hele dit kontingent. Det mange folk bruger på én aften i en bar kunne evt. betale hele dit kontingent i et halvt år!
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS
FAQ
bottom of page