top of page

FITNESSCENTRET

Stærk Krop - Stærk Sind
BLIV STÆRKERE
Igennem Modstand blivr vi stærkere icon
Højre biceps
Venstre biceps

Du behøver ikke at være stærk, for at kunne forsvare dig - men det hjælper!

Der er ufattelige mange fordele, ved at blive stærkere og træne regelmæssigt med modstand. Foruden en pænere, mere tonet krop, forøger du din forbrændning, som gør at du lettere kan holde vægten (eller tabe dig, hvis det er dit ønske). Muskel fylder mindre og forbrænder mere end fedt gør - perfekt for den, der vil tone sig.

 

Brug af vores utrolig veludstyret fitnesscenter er et fremragende supplement til din Kaizen Bu Ryu træning. Din daglige selvforsvarsundervisning vil udfordre dig på flere måder; teknisk, udholdenhed, fysisk, mentalt og på mange andre måder. Træning i fitnesscentret kan presse din krop på alternative måder, som endnu hurtigere kan udvikle muskelvækst - hvad enten det er for at få større muskler, mere tonede muskler eller blot en bedre kondition. Din udholdenhed kan også forbedres på en af vores konditionsredskaber imens du ser fjernsynet!

I videoen kan du se meget af det udstyr, der findes i fitnesscentret!

Power - evnen til at producere kræft med hele ens krop, frem for kun ens muskler, er produceret fra hvor hurtigt vi kan bevæge vores masse (kropsvægt) og overføre vores potentiale energi (Connection). Vi fire-dobler vores effekt ved at forøge vores hastighed - hvorfor teknik altid er den vigtigste del af ens afværgelse. God teknik muliggør hurtigere og mere nøjagtig bevægelse. Det sagt, skal der være masse (muskel) som bevæges for at skabe en optimal effekt.

Råstyrke er udentvivl en fordel, når man skal forsvare sig. Er du stærk, behøver din teknik ikke at være nær så udviklet for at have en god effekt. Kan du forene styrke og teknik, er det utrolig effektivt! PAS DOG PÅ - træner du kun din styrke, er det normalt at man bliver mere stiv og mindre bevægelig, hvilket nedsætter ens hastighed - ergo også ens effekt. Stor massefyldte mennesker (bodybuilders) er også kendt for at have et meget lille udholdenhedsniveau. Det betyder at blot fordi nogen er stærk, betyder det ikke at de kan bruge deres styrke længe nok til at kunne forsvare sig.

Brug af Horsens Selvforsvar Klubs Fitnesscenter er klart en kæmpe fordel for dem, der vil kunne forsvare sig. Endnu bedre, som medlem* af klubben kan du slippe for at betale et dyrt fitnesscenter abonnement, da det er inkluderet i dit medlemskab og det hele står frit til dit afbenyttelse!

* Visse medlemskaber tilbydes med discount og inkluderer derfor ikke adgang til fitnesscentret.

bottom of page