top of page

TRÆNINGSRUM

Nok Europas Bedste
DOJO'EN
Horsens Selvforsvar Klubs Dojo

Her kan du se bagvæggen af vores super vel-indrettet Dojo (træningsrum).

vores elever optimalt kan træne, kaste, vælte og smide rundt med hinanden, afprøve spændende øvelser og lære effektive selvforsvarsteknikker, uden unødig risiko for at komme til skade, er hele vores lækker ca. 400 m2 træningsrum hævet 8 cm over gulvet, hvoraf de 5 cm er tykke, støtabsorberende sikkerhedsmåtter! Vores super seje træningsgulv er inddelt i fire områder, som gør det muligt at undervise adskillige grupper samtidigt uden at folk skal støde ind i hinanden. 

Dojo Bagvæg

Her ses indgangen til herreomklædningen (vi har også til damerne!) hvor der er masser af plads, skabe til dit tøj og vel-rengjorte brusere.

Du kan også se de forskellige bælter og titler man fortjener som medlem - 10 farverbælter og 10 sortebælter.

Pain Points (tryksteder) er de forskellige sårbare punkter på menneskekroppen, som vi konstant benytter til at forbedre effekten af vores selvforsvarsteknikker.

Indgang til herreomklædning

Koidam

Vores store, håndlavede Koi dam er et hygge sted for mange af vores medlemmer, hvor de kan få lov til at kigge på vores fisk og lad tankerne vandre. Vores Ninjas og Dragons er med til at fodre fiskene, som bidrager til udvikling af medansvar.

Til højre for dammen samles vores børnehold efter træningen for at gennemgå dagens træning, lave review, få ekstra støtte og forklaring på nogle af vores teorier, tanker og holdninger.

Vores 6000 liter Koi Dam

Sikkerhedsudstyr og Våben

Kamp er en vigtig del af træningen, da man meget effektivt lærer at forsvare sig - især når man samtidigt lærer hvordan man undgår at skulle slås! Når man kæmper, er det vigtigt at det foregår sikkert. Derfor har Horsens Selvforsvar Klub investeret i sikkerhedsudstyr, som står til låns til de elever, der endnu ikke har anskaffet deres eget. 

 

Klubben har også rådighed over mange traditionelle og moderne våben, samt mange specieludviklede sikkerhedsvåben, som gør det muligt at øve sig, endda realistisk, uden at man risikerer skader. 

Vores Sikkerhedsudstyr og Våben

Stående Sandsække

Vores mange Wavemaster (stående sandsække) bruges til at øve forskellige spark, slag og diverse andre sjove øvelser, som hjælper vores medlemmer til hurtigt at udvikle vigtige færdigheder.

Færdigheder som timing, power, nøjagtighed, smidighed, balance, afstandsbedømmelse, udholdenhed og koordination er blot nogle af de vigtige evner man udvikler igennem det målrettede træning, der tilbydes i Horsens Selvforsvar Klub!

Vores Wavemaster

Træningsudstyr

For at hjælpe vores elever tilegne sig selvforsvarsfærdigheder, har klubbens instruktører rådighed over mere end 500 moderne træningsredskaber! Instruktørerne er selvfølgelig trænet i at anvende hvert eneste stykke på både traditionelle og utraditionelle måder, som gør at træningen altid er effektivt og varieret. Nogle af de mest kendte redskaber er: Skinker, Sparkepuder, Plet Handsker, Thai Pads, Medicin Bolde, Kettlebells, Diverse Elastikker og Bolde samt Sjippetorv.

Vores Træningsudstyr

For at udvikle Power og Connection (evnen til at benytte hele ens kropsvægt i teknikker) skal man træne med stor modstand. Klubbens elever bruger derfor tunge Sandsække og Waterbags (vandfyldte sandsække) i træningen. Her kan de få lov til at sparke og slå med alle deres kræfter, uden risiko for uhensigtsmæssigt at skade andre.

Vi har op til 30 siddepladser til gæster på vores speciellavede bænke, så forældre og besøgende kan følge med i træningen. Ved specielle begivenheder har vi mulighed for at tilføje yderlige 50 sidepladser!

Vores Sandsække og Bænke

Når man træner selvforsvar for alvor og vil få mest muligt ud af ens træning, er det vigtigt at bruge det rigtige udstyr. Selvom klubben råder over utrolige meget trænings- og sikkerhedsudstyr, er det altid rarest at have sit eget. Du kan derfor købe dit nødvendige udstyr i klubbens Pro Shop og få det udleveret med det samme! Du er aldrig i tvivl om du får det rigtige, da vi guider og vejleder dig til de rette valg.

Vores Pro Shop

"Klubben er et super sted at være! Man kunne ikke ønske sig hverken mere eller bedre - det hele er her."

~ Sven Pedersen

Sandsække
Horsens Selvforsvar Klubs Pro Shop
Våben
bottom of page