top of page

EN HILSEN FRA CHEFTRÆNEREN

Hanshi Chad Foster, 8. Dan
DU ER VELKOMMEN HOS OS
Hanshi Chad Foster smiler
Welcome text

I Horsens Selvforsvar Klub træner vi super hårdt og vi hygger os hele tiden. 

En Stor Hilsen Til Alle, Der Måtte Kigge Forbi Vores Hjemmeside!

Jeg vil gerne byde dig velkommen til at kigge vores flotte hjemmeside igennem. Den er her for at støtte dig i, at lære os bedre at kende. Du vil hurtigt erfare dig, at Horsens Selvforsvar Klub er mere end blot en almen forening!

Du vil kunne finde svar på de mest gængse spørgsmål, og måske en hel del mere, blandt vores mange spændende sider. Er der noget som du kunne tænke dig at vide mere om, skal du føle dig velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil gøre os umage ved, at besvare dine eventuelle spørgsmål så hurtigt og professionelt som muligt.

Noget som kendetegner Horsens Selvforsvar Klub er selve miljøet. Vores flotte lokaler understøtter vores fælles ånd, som bygger på gensidigt respekt og et ønske om at forbedre sig. Allerede fra dit første besøg hos os, vil du opleve hvor glad folk er, for at træne sammen i klubben. Vi mener det skyldes at vi behandler hinanden som én stor familie.

Når man føler sig en del af noget større, som f. eks en familie, og omstændighederne er rigtige, kan man drastisk forøge ens selvværd. I Horsens Selvforsvar Klub, arbejder vi målrettet på, at tilpasse omstændighederne således at man har realistiske muligheder for at forøge ens selvværd. Det er faktisk hvad vores formål er. Vi har den overbevisning, at når man har et stort selvværd, så er man bedre i stand til at undgå at havne i de situationer, hvor man kan udsættes for fare.

Når du er klar, måske efter du har kigget hjemmesiden igennem, vil jeg opfordre dig til at booke en prøveuge, og opleve på egen hånd, hvorfor vi mener at Horsens Selvforsvar Klub er mere end blot en almen forening. Allerede fra din første træning vil du opleve at tingene er ikke det samme hos os. Vi mener du fortjener at have det bedste og at vi kan tilbyde dig det!

Jeg ser frem til at se dig på måtterne!

Med venlig hilsen,

Chad A. Foster

Klubbens Cheftræner

Hanshi Chad Foster demonstrerer

et højt baglænscirkelspark

Hanshi Chad Foster laver baglænscirkelspark

 

 

p.s. Se lige videoen forneden, som er på engelsk, det er virkelig inspirerende og det forklarer egentlig hele vores mentalitet i Horsens Selvforsvar Klub.

You see, in life, lots of people know what to do, but few people actually do what they know.

Knowing is not enough! You must take action.

~ Tony Robbins

bottom of page