top of page

DE BEDSTE PRISER

Meget Mere For Pengene End Noget Andet Sted
TOP VALUE - DISCOUNT PRICE
Billige diamanter

Du får det allerbedste kvalitet til uhørlig rimelig penge i Horsens Selvforsvar Klub

Du Er Det Værd!

Det er en kendsgering at få det bedste altid koster mere end ringere discount/kopi-varer. Det er ikke anderledes hos os. Man får hvad man betaler for. Det er desværre en sandhed, at det ikke er alle der har råd til at køre i en luksus bil, trods de sikkert ønsker det. Vi har dog gjort hvad vi kan, for at tilbyde dig de allerbedste, mest luksuriøse, mest effektive og professionelle betingelser til en overkommelig pris!

Lige så snart du har været med og prøvet for første gang, vil vores kasserer sende dig alle de relevante oplysninger du har behov for, deriblandt vores meget overkommelige priser og de forskellige gavmilde rabatmuligheder vi tilbyder, for at blive til vores nyeste medlem. Du vil også modtage et super start-tilbud, som vi håber du vil benytte dig af.

Best Value badge

De bedste forhold, De bedste betingelser, De bedste instruktører - Du får altid mest for pengene hos Horsens Selvforsvar Klub!

Der er desværre en tendens, hos folk der ikke har trænet selvforsvar før, at tro at al undervisning og alle stilarter er lige godt. Hvis man kan træne Karate et sted og betale X, hvorfor skulle man betale 1,5X et andet sted? Det er bare dyrere, ligesom hvis man betaler 5 kroner for en liter mælk et sted, men skal betale 7,5 kroner et andet sted. Man får jo det samme mælk.

Sådan Er Det Ikke Med Selvforsvar!

 

Der er kæmpe forskelle mellem foreninger med hensyn til hvad, hvor meget og hvordan der undervises, instruktørernes kunnen, erfaring og niveau og især med hensyn til lokalerne, sikkerhed og remedierne!

 

Vi kan love for at du ikke vil finde lignende undervisning nogen steder!

Vi kan love for at du ikke finder mere egnede eller bedre udstyret lokaler!

Vi kan love for at du ikke finder mere engagerede eller kvalificerede instruktører!

Nybegyndere bliver desværre nemt snydt hos underkvalificerede instruktører i ringere og mindre sikker foreninger. Det er sikkert ikke med vilje at foreningerne gør dette, de stiller garanteret op med hvad de kan. Men det er da meget forståeligt at man bliver snydt - forstil dig en der går i børnehaveklasse, og hvor nemt vedkommende kunne tro, at en elev i 5. klasse var super kvalificeret til at undervise dem. Man ville dog aldrig, som forældre, tillade at ens barn blev undervist af en så underkvalificeret. Du ville forlange en lærer med en anerkendt udannelse. Men forældre lader tit deres børn træne i en selvforsvarsforening med rigtig dårlige forhold og uerfarne instruktører da de ikke ved bedre.

De fleste selvforsvarsforeninger er små, lokale grupper, der benytter sig af deres bopæl kommunes haller/gymnastiksale og skal slæbe deres måtter og klubudstyr (hvis det overhovedet har noget) frem og tilbage hver træning, hvilket selvfølgelig tager også tid fra selve træningen. Derudover er deres instruktører, trods deres gode hensigter, sjældent i stand til effektivt at støtte deres elever, både fra manglende erfaring/niveau/kunnen og manglende planlægning af undervisningen da det at undervise ofte blot er en hobby for mange (deres instruktører har måske været på et dag-lang kursus, som pludselig gør dem 'kvalificerede' til at undervise), fremfor en livsstil, som det er hos vores instruktører. 

long nose

Lad være med at lade dig snyde af underkvalificerede instruktører

i ringe, mindre sikre lokaler.

small mattet area

Middelmådig forhold er normen.

Heldigvis er det ikke sådan i Horsens Selvforsvar Klub! Klubbens chefinstruktør, Hanshi Chad Foster, begyndte sin træning i 1982 og har siden da undervist på måtterne meget mere end 10.000 timer - det er 10 x mere end de fleste når at træne i løbet af 10 år! Han har beskæftiget sig med kommunikation, psykologi og pædagogik i mere end 20 år og bruger disse evner til gavn for alle af klubbens medlemmer og instruktører. Han er en af de få, meget eftertragtede martial arts instruktører i hele Europa og er adskillige gange om året i udlandet for at undervise på workshops og seminarer. 

"Know your value, accept nothing but the best."

                                               ~ Lailah Gifty Akita

Det er nemt at forstå, når man lige får det forklaret, at selvforsvarstræning er lige så forskelligt, som at køre i en nedbrudt 20 år gammel spand og en splinterny, top tunet racerbil (selvom de begge to hedder bil). Du kunne ikke drømme om at de skulle kunne præstere det samme eller at de derfor skulle koste det samme - vel?

Spørger du hvilken som helst af vores Sortbælter om de ville være villig til at bytte deres oplevelser, deres erfaringer og deres personlige vækst, som de har fået igennem deres træning til sortbælte i Horsens Selvforsvar Klub, for

en million kroner, er der ikke en eneste der ville gøre det! Det er fordi de simpelt hen har fået så meget

mere ud af deres træning, end blot evnen til at sparke og slå. Der er en grund til, at vi mener at vi er

de bedste til det vi gør! Vi ved at Kaizen Bu Ryu træning hjælper folk til at få mere ud af deres

liv og vi ser gerne at du også får så meget ud af livet som muligt – vi er klar - er du?

~ Sortbælterne i Horsens Selvforsvar Klub

biler
bottom of page