top of page

SUPER BILLIGT KONTINGENT

Rigtig Meget For Pengene
FÅ DET ABSOLUT BEDSTE...
Billige diamanter
DU FORTJENER DET!

Horsens Selvforsvar Klub Har Det Hele!

Nu hvor du har besøgt os, prøvet træningen og set vores fremragende lokaler, ved du at vi ikke overdriver når vi siger at vi er Danmarks (måske verdens) Mest Luksuriøse Selvforsvar Klub. 

Med tiden vil du også opleve hvor godt det er at være en del af vores familie. Vi byder dig derfor velkommen og glæder os til alt det du vil bidrage med til vores forening imens vi støtter dig på din rejse til sort bælte og meget mere!

Diamond
VORES MEGET
OVERKOMMELIGE PRISER

NB: Gældende for alle rabatter - Rabatter starter først efter ens første fuldpris betaling af halvårs kontingent (altså en evt. indmeldelsestilbud tæller ikke mod rabatten). Det er medlemmets ansvar selv at anmode om og anvende en eventuel fortjent rabatkode. Rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatter/discounts (man må kun bruge én kode). Rabatkoder gælder kun til ens sidste betalingsfrist og bortfalder defor ved for sent betaling af kontingent.

* Ens gratis gæst til Pizza Party'et skal være et potentialt medlem på dit hold. Vedkommende skal passe i aldersgruppen for dit hold og bo indenfor en realistisk afstand, således vedkommende kunne blive medlem, skulle de ønske det.

** Rabat tilføjes automatisk hvert år til den 1. januar, såvidt man har været medlem i mindst 6 måneder. Holder man pause eller melder man sig ud af klubben, bortfalder helt ens opnåede rabat, hvilket udgår en 10% besparrelse for hvert år man er medlem - helt optil 30%!

*** Ved tilmelding af et nyt medlem, skal vedkommende angive dit fulde navn, som den der har henvendt dem i 'Har Nogen Henvendt Dig' feltet på tilmeldingsblanketten. Står dit navn ikke i dette felt er det ikke muligt at få gavekortet - der er ingen undtagelser

**** Familiemedlemmer anses, for personer der bor på den samme adresse. Ved 2 personer fra samme adresse gives 10% rabat til hver person, ved 3 eller flere personer fra samme adresse gives 15% rabat. 

bottom of page